Om den här hemsidan

Hej och välkommen till min lilla hemsida där jag skriver om lite allt möjligt men mest om städfirmor och flyttfirmor.

Jag har själv arbetat på och drivit både en flyttfirma och städfirma så jag har stor inblick i dessa branscher och jag vill gärna dela med mig av min expertis. Jag vill även varna konsumenter för de många oseriösa aktörer som finns i dessa branscher. Det är väldigt enkelt att starta sådana firmor så det händer ofta att människor som inte har intresse av att driva en seriös firma startar företag i någon av branscherna för att lura kunder och även lura samhället på skattepengar. Jag tycker det är bedrövligt och det är verkligen något som stör en hälsosamma konkurrens, vilket leder till att alla inblandade förlorar på det. Särskilt då de flytt- och städfirmor som faktiskt bedriver laglig verksamhet och tar sitt arbete på allvar.

Jag fick själv efter många års kamp lämna både städ- och flyttbranschen för att söka min lycka på annat håll, det var helt enkelt för svårt att konkurrera med de många firmor som struntade i att betala skatt och på så sätt kunde ta mycket lägre priser. Jag undrade länge hur de bar sig åt för att komma ner så lågt i prisklasserna. Innan jag förstod hur det gick till. Jag ville själv inte gå utanför lagen så då valde jag att istället avveckla mina firmor.

Det är dock även viktigt för konsumenten att välja en firma som agerar på laglig bas eftersom en firma som arbetar utanför lagen även saknar försäkringar för konsumenten som faktiskt kan hamna i en rejäl knipa om den blir påkommen att anlita en olaglig firma eller om något händer under tiden då tjänsten bärs ut.

Jag hoppas att du finner nytta i det jag skriver på den här hemsidan och att om du har några frågor eller synpunkter hör av dig till mig!